De kroon op je persoonlijke werk

Oneindige Bewustzijnsstaat

Mijn gevoel zegt mij heel sterk, in deze tijd waarin iedereen in de ban van het virus is, om nu het collectieve bewustzijn te overstijgen. Om je niet te verbinden met het veld aan informatie dat veel angst, onzekerheid, vecht-, vlucht-, of bevriesreacties kent. En daarmee nog meer het individuele immuunsysteem onderuit haalt dat dan ondermijnend werkt. Het kan logisch lijken, maar angst blijft een heel slechte raadgever.

In ieder van ons is die goddelijke vonk, die plek waarmee jij je kunt verbinden met het Veld waar vertrouwen, rust en stilte is. Waar je voelt dat die hart/hoofd verbinding optimaal is en waar groei, transformatie, zelfs transmutatie mogelijk is.

Want één ding staat vast, wij maken een enorme groei mee. Ga je voor die groei of blijf je in zwaarte en in de angsttrilling?

De Lente ontwaakt

Sterker nog, ze ademt uitzonderlijk diep in en uit. Daarnaast denk ik, hoe zit het met ons? Hoe zit het met het ontwaken van de mens. Nu blijkt de tijd daarvoor wel rijp. Nu is de tijd om werkelijk te zíen, om wakker te worden en te ontdekken hoe een stralend individu jij eigenlijk bent, authentiek!

Hoe zou het zijn om dat in volle overtuiging neer te zetten en die informatie tot je te laten?

En de natuur neemt het over. Heb je het al gehoord, gevoeld? Al die vogels in de bomen die hun mooiste lied laten horen? De natuur is onze leraar, onze grote genezer en laat zien hoe je dat doet, ontwaken. Vanuit de sluimer in vol ornaat, als een explosie, laten zien dat je er bent!

Je lichaam is je tempel

In deze tijd gebeurt er heel veel en sommige zaken vragen een aanpassing van ons denken en een grote wendbaarheid. Omdat er zaken zijn die ons verstand ver te boven gaan. Er is nu een enorme shift in mind mogelijk, een paradigmaverschuiving.

Ons zintuiglijk of sensorisch systeem en immuunsysteem spelen hierbij een belangrijke rol. Dat immuunsysteem staat onder druk, al heel lange tijd, maar het schijnt niet bij iedereen te landen. Nu wordt er een dringend beroep gedaan op de meest belangrijke band die je hebt, die met je lichaam, ziel en geest. Je lichaam als een tempel. Hoe sterk ben je?

Een sterk immuunsysteem kan veel aan en zorgt als vanzelf voor een optimale verbinding tussen het fysieke lichaam, ziel en geest.

Waar kun je in deze tijd aan denken om goed voor jezelf te zorgen?

  • Water, drink veel water, dat is altijd belangrijk, maar nu helemaal. Water is in staat om een barrière te vormen en je zo te beschermen tegen bijvoorbeeld EMF straling en indringers van buitenaf. Water beschermt, water is drager van leven. Alles draait om water en trilling, ofwel water en informatie. Coherent water, dit is zo extreem waardevol en hier ligt een belangrijke sleutel tot gezondheid.
  • Iedereen kent nu Vitamine C als booster voor je immuunsysteem en ondanks sommige tegenstrijdige verhalen is dit werkelijk een belangrijke vitamine. Vitamine C remt de vermenigvuldiging van virussen. Het verhoogt je immuniteit, macrofagen en Natural Killer cellen hebben Vitamine C nodig om hun werk te doen.
  • Trinity Root: De drie-eenheid onder de wortelgewassen, uien, knoflook en gember. Je zou er zelf kurkuma als vierde bij kunnen betrekken. Eet dit met grote regelmaat. Ze helpen het ontgiftingsproces, werken regenererend en stimuleren het immuunsysteem. Ook hebben ze een gunstig effect op het sterk maken van je zenuwstelsel, dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken.
  • Eet groene groenten: Weerstand kweken met het eten van gezonde, pure en onbewerkte, voeding is essentieel. Groene groenten bevatten veel vezels, vitaminen, mineralen, spoorelementen, enzymen, co-enzymen en fytochemicaliën (plantdeeltjes die een positieve werking hebben op het gezond houden van het lichaam). De stof chlorofyl in groene groenten is ook erg belangrijk. Het is één van de beste natuurlijke geneesmiddelen. Het werkt reinigend op de nieren en huid en ontgiftend op de lever en stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen die zuurstof transporteren, dus krijg je er meer energie van.  
  • Daarnaast zou je kunnen denken aan stoffen als L-Lysine, Zink, AHCC en Cordyceps.

En zo kan ik je nog wel meer tips geven of verdieping geven in wat hierboven staat geschreven, maar dan hoor ik graag van jou.

Daarnaast geldt, probeer te letten op de mate van stress of spanning die je ervaart. Stress voor het lichaam kost meer energie en zelfs belangrijke voedingsstoffen omdat je lichaam meer nodig heeft. Daarin kun je ondersteuning vinden. Het is mooi om te zien hoe mensen opleidingen en trainingen aanbieden via Skype, Zoom of noem maar ook, zodat dit voortgang heeft, maar Wifi en veel op je smartphone zitten verbetert in het geheel niet je conditie. Wees je er alsjeblieft van bewust. Ga lekker de natuur in, werk in je tuin, wandel door het bos, adem diep in en uit. Het lijkt mij onnodig om te zeggen dat bijvoorbeeld yoga goed is om te doen. Daar leer je echte ademhalingstechnieken en oefeningen om je zenuwstelsel te sterken zodat je weerbaarder bent tegen stress en de negatieve gevolgen voor je lichaam en je qua geest wendbaarder bent. Alle ingrediënten van een yogales vind je nergens anders terug.

In tijden van angst, stress, emoties en beklemming én inperking van vrijheid is goed zorgen voor jezelf niet per sé belangrijker dan anders, het heeft wel wat meer noodzaak. Het lichaam vraagt ook om meer. Ieder mens kan nu ondersteuning gebruiken in welke vorm dan ook. 

Uiteindelijk ligt de allergrootste en belangrijkste schat in jou!

Kroon blog5

Creation said: “I want to hide something from the humans until they are ready for it.

It is the realization that they create their own reality.”

The eagle said: “Give it to me. I will take it to the moon.”

The Creator said, “No. One day they will go there and find it.”

The salmon said: “I will bury it on the bottom of the ocean.”

The Creator said, “No. They will go there, too.”

The buffalo said: “I will bury it on the Great Plains.”

The Creator said, “They will cut into the skin of the earth and find it even there.”

Grandmother who lives in the breast of Mother Earth,

and who has no physical eyes but sees with spiritual eyes, said: “Put it inside of them.”

And the Creator said, “It is done.”

Creation story from the Hopi Nation, Arizona

Survival of the Kindest

“Als een mens een keer griep doormaakt kan dat een schok teweeg brengen voor het immuunsysteem. Sommige schokken zijn misschien te groot, maar de meeste maken ons sterk en creëren een gezonde afweer. Nu lijkt het of de wereld de griep heeft. De wereld hoest, heeft een pauze nodig en werkt aan zijn eigen immuunsysteem.

Juist nu het klimaat dringend aandacht vraagt, moeten we massaal thuisblijven. De luchtkwaliteit krijgt hier en daar een adempauze en knapt op. We kunnen nadenken over of we vaker thuis kunnen werken en de natuur een beetje sparen.

Alles is met Alles verbonden

We denken soms zo in landsgrenzen, geloofsgrenzen, hokjes en soorten, goed en kwaad, maar deze griepgolf doet daar niet aan mee. In de natuur bestaan deze grenzen namelijk niet. Alles is met alles verbonden. We zijn één grote familie. We kunnen allemaal geraakt worden en we hebben saamhorigheid en solidariteit nodig als onze weerstand beproefd wordt.

We zijn zo’n enorme consumptieve wereld geworden, maar deze griepgolf vraagt ons om even te stoppen, de boodschappentas thuis laten, zelf thuis blijven, even niet van hot naar her reizen. Even ZIJN in plaats van doen. De voorraden die we hebben aanspreken en al het rennen en vliegen en consumeren even laten kalmeren. We leven in een 24-uurs maatschappij, nu is het een aantal weken of maanden tijd om tot stilstand te komen. We hebben weer lege dagen op de kalender, we kunnen thuis zijn met onszelf. We voelen weer hoe het is om dagen gewoon samen een gezin te zijn. Met elkaar de tijd beleven.

Het Wonder ontdekken

Veel van onze relaties spelen zich deels of geheel af in een digitale dimensie. Nu we elkaar niet mogen aanraken en niet mogen knuffelen kunnen we weer ontdekken hoe waardevol werkelijk fysiek contact is. Nabijheid en aanraking zijn van levensbelang. Soms ontdek je het wonder van iets pas wanneer je het even kwijt bent.

Darwin zei: Niet de sterksten of de meest intelligenten overleven, maar diegenen die zich het beste kunnen aanpassen aan veranderingen. Dit is een moment om onze mee-verander-spieren weer eens flink te trainen. Ook kunnen we ontdekken dat onze acties invloed hebben op de mensen om ons heen. We zijn van elkaar afhankelijk. Het virus vraagt zorg voor elkaar en onszelf even iets ontzeggen om voor de zwakkeren zorg te dragen. The Survival of the Kindest!

Dus laten we geen schuldigen zoeken, geen complotten bedenken, maar de uitdagingen die op ons afkomen aangaan, met zoveel mogelijk medemenselijkheid en zorgzaamheid”.

© Psycholoog F. Morelli, Italië

And the people stayed home. And read books, and listened, and rested, and exercised, and made art, and played games, and learned new ways of being, and were still. And listened more deeply. Some meditated, some prayed, some danced.Some met their shadows. And the people began to think differently.

And the people healed. And, in the absence of people living in ignorant, dangerous, mindless, and heartless ways, the earth began to heal.

And when the danger passed, and the people joined together again, they grieved their losses, and made new choices, and dreamed new images, and created new ways to live and heal the earth fully, as they had been healed.

-Kitty O’Meara-

Diepe verbinding

Voor mij is het belangrijk om te blijven verbinden en ‘samen te komen’, al is dat zonder fysiek contact. Er is zoveel mogelijk. We hebben de kracht om met zuivere intentie een sterk (kwantum)Veld te creëren voor gezondheid en om krachten te bundelen die verbinden, verzorgen en gezond maken. Die verscherpt, als een laser, het licht en de informatie verspreid. 

Als je te maken krijgt met emoties, gedachten, chaos en angst, met iets waar je afscheid van wilt nemen kun je mij altijd bellen. Zo gaat het al even, op afstand kan ook veel moois ontstaan. Wil je praten of ventileren bel of mail! Touch of Matrix bijvoorbeeld kan heel goed op afstand! Wat heb ij nodig, wat dient jou?

Zo kan ik ook een beroep doen op een paar waardevolle vrienden, omdat het voor iedereen zo nodig is.

Meet you at the other side!!

Ken het spel en je wint het spel

Tot slot de woorden die David Icke enkele dagen geleden uitsprak in het interview met Brian Rose in een uitzending van London Real/Transform Yourself. “Know the game and you win the game”.

Blijf bij jezelf, in je kracht. Je authentieke zelf wéét. Je hart wéét. Je brein volgt je hart en als die op elkaar zijn afgestemd ervaren we die hogere staat van bewustzijn. Dat is de kroon op je werk, op je persoonlijke ontwikkeling! 

Houd je focus, je vertrouwen en het hart open! Wees vrij in een sterke verbinding met het Veld én onthoud dat er voor je wordt gezorgd. Deze hoorde ik vandaag van een dame en die deed goed!

magnus jonasson Og T0LjMJDk unsplash scaled

Interessante links:

“The Truth behind Coronavirus pandemic”; David Icke interview London Real

Een documentaire van Janet Ossebaard; deel 1deel 2 en deel 3

Interview met Christina von Dreien; hoe kunnen we het als een kans zien?

The Virus of Fear”; Jonette Crowley

“Coronavirus Caused By 5G?”; Dr. Thomas Cowan

Op de pagina van Want to Know vind je sowieso altijd goede artikelen die gaan over bewustwording en wakker worden! Zie link onder de naam, of zie hier

Duurzaam Nieuws

David Icke

Stichting Vaccin Vrij

My Little Dutch Diary

Ella’Ster*; een paar links voor de nodige informatie III en III

In liefde, Sat Nam, Christel (Shama)

Wil je beter in contact komen met jezelf en jezelf beter begrijpen? Ben je op zoek naar spiritualiteit en magie in je leven? Welkom in het Shamahuis.

Laat de eerste reactie achter