Vrouwencirkel viering

Op zondag 7 juli komen wij vrouwen weer bij elkaar.

We zullen aandacht hebben voor Midzomer (van 21 juni) en de zomerzonnewende. We hebben nu de meeste zonne-uren, de energie in planten en gewassen bijvoorbeeld is nu op z’n hoogst, alles bereikt nu zijn hoogtepunt. De tijd van rijping breekt nu aan, een andere energie dan de groei naar de top van de vruchtbare periode.

Alle energie is op zijn hoogtepunt en de aandacht gaat er naar uit dat de zonne-energie ofwel de levenskracht lang bewaard blijft en het zorgt voor een goede rijping en oogst. We eren de zon!

Het is nu een mooie tijd om veel buiten te zijn, je te verbinden met de natuur. De sluiers tussen de werelden zijn dunner wat betekent dat je je makkelijk kunt verbinden met het rijk van de elementalen, de elfen en/of voorouders.

Wij gaan deze dag ook naar buiten en spreken af op een plek met een fijne energie en sfeer. Ieder neemt wat te eten mee om te delen, het hebben een Pot Luck maaltijd!

Door tijd in de natuur door te brengen, kun je worden geheeld, er kunnen boodschappen doorkomen, je voelt je verfrist, vernieuwd. We verfrissen onze passie voor het leven en verbinden ons bewust opnieuw met het grotere web van het leven.

Wil jij met ons mee vieren? Stuur mij een berichtje of mail om contact te leggen en voor meer info:

ln.siuhamahs@ofni
06 54745741

Datum

Tijd

Prijs

€5,55